Hotel za pse

Vsak ljubljenček, zaupan v našo oskrbo, vse od majhnih do starejših, zelo energičnih, plašnih ali psičkov z  posebnimi potrebami, nervoznih ali veselih, novih do že poznanih kosmatih prijateljev, bo užival v sproščujočem okolju, ki ga ponuja naš objekt. Usposobljeno in izobraženo osebje, občutek za vse živali, ter do naših gostov je zelo pomembno, saj tako lahko v vsakem trenutku razumemo potrebe vašega psa in nudimo kar najboljše pogoje, ki jih potrebuje!


Hotel Oskar Vitovlje je odprt skozi celo leto vsak dan vse dni v tednu. Sprejemamo vse vrste psov vključno s problematičnimi psi. V poletnem času so psi nameščeni v prijetno naravno hladnih prostorih brez klime saj so prostori dobro izolirani v katerih je tudi v najhujši poletni vročini dovolj hladno. Tako se vaši psi ne morejo prehladiti obenem pa jim nikoli ni vroče v še tako pasji vročini. Ravno tako smo zaradi lege, ki je na pobočju trnovske planote in naravnih dejavnikov okolja deležni svežega gozdnega zraku. V mrzlih dneh, vsem varovancem nudimo tudi možnost ogrevanja prostorov tako, da so tudi najbolj občutljive živali deležne prijetno toplega bivanja v še tako mrzlih zimskih dneh. Možnost dodatnega ogrevanja prostorov je po vaši izbiri in jo nudimo preko celega leta.


Nudimo strokovno oskrbo vseh živali, sprejemamo tudi  želve, kunce in podobne živali. Prilagajamo se potrebam vaših živali zato jih oskrbujemo glede na vaše želje in potrebe vaših kosmatincev. Nudimo tudi prevoz živali za vse tiste, ki nimate časa, primernega in varnega prevoza ali pa vam je vožnja preprosto odveč in bi želeli čas, ki bi ga porabili za vožnjo porabiti kako drugače. Pse sprehajamo vsakega posebej, istočasno pa lahko koristijo tudi možnost gibanja v izpustu ter igro z vrstniki v kolikor so primerno socializirani. Možnost gibanja v izpustu tudi v primeru problematičnih psov saj so v izpustu lahko tudi sami ali ločeni od ostalih. 


Psom nudimo visoko kakovostno hrano znamke PLATINUM in MONGE suho in mokro hrano v konzervah. Odvisno od zahteve stranke glede na potrebe živali. Če ima pes posebne zahteve, se prilagodimo potrebam psa.


Pri nas je mogoč tudi nakup hrane in s tem pripomorete pri delovanju zavetišča
 

Galerija fotografij

Oskar Vitovlje d.o.o.

Vitovlje 37a

5261 Šempas

Slovenija

URNIK

Ponedeljek - petek: 
09 - 13 h

Sobota: 
09 - 12h

Nedelja in prazniki:
Zaprto

V popoldanskem času po dogovoru.